Julkaistu 7.04 2017

RTY

Riihimäen taidemuseon ystäväyhdistys perustettiin 15.1.2016. Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20 euroa / vuosi. Yhdistykseen voi liittyä täyttämällä liittymislomakkeen tai taidemuseon lipunmyynnissä. Jäsenmaksu maksetaan tilille FI52 5396 0220 2097 54, viitenumero 42589.

Tarkoitus

Riihimäen Taidemuseon Ystävät ry:n tarkoituksena on tukea Riihimäen taidemuseon toimintaa, edistää kuvataiteen arvostusta Riihimäellä ja syventää jäsentensä kuvatataiteen tuntemusta. RTY toimii yhtiestyössä Riihimäen taidemuseon kanssa.

Toimintaa

Yhdistys järjestää mm. luentoja, seminaareja ja muita tapahtumia, vierailuja taidenäyttelyhin ja kulttuuritapahtumiin sekä käyntejä kulttuurikohteisiin (mm. Venetsian Biennaali kesällä 2017). Yhdistys pyrkii toiminaan myös yhteistyössä muiden taide- ja erityismudeoiden tukiyhdistysten sekä muiden toimijoiden kanssa. Katso Riihimäen Taidemuseon Ystävät ry:n vuoden 2017 TAPAHTUMAKALENTERI

Tapahtumakalenteria päivitetään sitä mukaa kun tapahtuvat tarkentuvat ja varmentuvat.

Jäsenedut

Yhdistyksen jäsen saa jäsenetuna mm. vapaan pääsyn Riihimäen taidemuseoon, taidemuseon näyttelyjen avajaiskutsut, mahdollisuuden osallistua RTY:n järjestämille retkille ja matkoille, RTY:n jäsenkirjeen, etuja taidemuseon museokaupasta, VIP-esittelyt taidemuseon uusiin näyttelyihin sekä kutsut RTY:n ja taidemuseon järjestämiin VIP-tilaisuuksiin.

rtystavat@gmail.com

Kuva: Robert Wilhelm Ekman, Tukholman oopperan baletti, 1862. Riihimäen taidemuseo, Tatjana ja Pentti Wähäjärven kokoelma.