Julkaistu 9.07 2017

Museokortti on suomalaisten museoiden yhteislippu, joka on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien. 64,90 euroa maksavalla henkilökohtaisella Museokortilla pääsee jo 250 museokohteeseen eri puolilla Suomea Ahvenanmaalta Inariin. Vanhentuneen kortin uusiminen maksaa 59,90 euroa.

Museokortti-museoissa voi poiketa kuinka monta kertaa tahansa. Kohteeseen pääsee yhdellä kortilla kerran päivässä, mutta vaikka joka päivä uudelleen. Kortti on saatavilla kaikista järjestelmässä mukana olevista museoista, Museot.fi -verkkokaupasta ja Tiketti-lippupalvelusta. Kaikki Museokortti-kohteet näet täältä.

Tule hakemaan oma Museokorttisi Riihimäen taidemuseon Museokauppa Helenestä! Museokortti on myös mainio lahja kulttuurinnälkäiselle ystävälle.

Tervetuloa Museokauppa Heleneen!