Julkaistu 11.07 2017

Riihimäellä järjestetään jälleen Taiteiden Yö perjantaina 1.9.2017. Luvassa Taiteiden Yössä on viime vuoden tapaan ainakin teatteria, taidenäyttelyitä, performansseja, taidetyöpajoja, elävää musiikkia ja elokuvaa sekä tietenkin ruokaa ja juomaa joka lähtöön!

Taiteiden Yö @ Riihimäki -tapahtumaa koordinoi Riihimäen taidemuseo ja Riihimäen Teatteri. Muita mukana olevia tahoja ovat ainakin Riihimäen Nuorisoteatteri, Riihimäen kaupunginkirjasto, Lasistudio Mafka, Osuuskunta Lasismi, Suomen Metsästysmuseo, Riihimäen musiikkiopisto, Suomen lasimuseo, Riihimäen kaupunginmuseo, Tanssikoulu 1st Step ja Tanssistudio Dance Art. Taiteiden Yö @ Riihimäki tuo jälleen kulttuurin kaduillemme ja tavoitteena on saada mahdollisimman monet ihmiset liikkeelle nauttimaan kaupunkimme runsaasta taideannista!

Tule mukaan joukkoomme järjestämään Taiteiden Yötä 2017! Jos sinulla on Taiteiden Yöhön sopiva idea jonka haluaisit toteuttaa, lähetä sähköpostia osoitteeseen taidemuseo@riihimaki.fi tai täytä ilmoittautumislomake. Osallistumismaksua Taiteiden Yöhön ei ole, mutta jokainen toimia järjestää tapahtuman omalla vastuullaan ja kustannuksellaan. Taiteiden Yön tapahtumat pyritään pitämään pääsääntöisesti maksuttomia, mutta joihinkin tapahtumiin / esityksiin voi olla myös sisäänpääsymaksu.

Lisää Riihimäen Taiteiden Yön tapahtumista löydät Taiteiden Yön Facebook-sivuilta nimellä Taiteiden Yö at Riihimäki. Facebook-sivuja täydennetään kesän aikana tapahtumien varmistuessa. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!

Taiteiden Yö @ Riihimäki kartalla