Julkaistu 12.11 2017

Kevään toisessa Pistäydy piirtämässä -tapahtumassa sunnuntaina 25.2. klo 13.00–15.00 piirretään lyhyen näyttelyopastuksen jälkeen taideteoksia. Eri taideteosten tutkiminen itse tekemällä syventää niiden hahmottamista. Samalla on helpompi tiedostaa sekä laajempia kokonaisuuksia, että pienempiä yksityiskohtia. Ota mukaan omat puuvärit tai akvarellikynät.

Riihimäen Kaihdin ja Kehys myy taiteilijatarvikkeita taidemuseolla (vain käteismyynti). Tarvikkeita saatavilla myös lainaksi taidemuseolta. Tämän kertaisen Pistäydy piirtämässä -tapahtuman ohjaajana toimii Vuokko Koho. Mukaan pääsee taidemuseon pääsymaksun hinnalla 2,5 / 5 €.

Kuva: Ester Helenius, Kukkia ruukussa, 1937. Riihimäen taidemuseo, Tatjana ja Pentti Wähäjärven kokoelma.