Julkaistu 24.07 2018

Riihimäen taidemuseossa kerätään tietoja keräilijä, taide- ja antiikkikauppias Pentti Wähäjärvestä (1912–1999) tutkimusta ja tutkimusjulkaisua varten. Pentti Wähäjärven yhdessä vaimonsa Tatjana Wähäjärven kanssa tekemä mittava yli 2000 taideteoksen ja antiikkiesineen lahjoitus Riihimäen kaupungille johti Riihimäen taidemuseon avaamiseen vuonna 1995.

Tunsitko Pentti Wähäjärven, vierailitko hänen taide- ja antiikkiliikkeissään, tai onko sinulla joitakin muita muistoja hänestä? Riihimäen taidemuseo ottaa vastaan kaikenlaisia tietoja Pentti Wähäjärveen, hänen taide- ja antiikkikauppaansa ja kokoelmaansa liittyen.

Voit osallistua tutkimukseen täyttämällä sähköisen kyselylomakkeen, täyttämällä paperisen lomakkeen taidemuseossa tai lähettämällä tietosi kirjeitse (Temppelikatu 8, 11100 RIIHIMÄKI) tai sähköpostitse (taidemuseo@riihimaki.fi). Voit myös lähettää viestin taidemuseon Facebook-sivujen kautta. Toivomme, että merkitset kyselyyn selkeästi voidaanko tiedonantoanne käyttää tutkimuksessa nimellänne. Otamme myös mielellään vastaan vinkkejä henkilöistä, joita tutkimusta varten voisi mahdollisesti haastatella.

Lisätietoja:

intendentti Katja Vuorinen-Parm katja.vuorinen-parm@riihimaki.fi p. 019 758 4123

amanuenssi Tanja Pääskynen tanja.paaskynen@riihimaki.fi p. 019 758 4125

Kiitos osallistumisestanne Pentti Wähäjärvestä tehtävään tutkimukseen!

Kuva: Pentti Wähäjärvi