Julkaistu 21.11 2018

Tule kokeilemaan talvilomalla pienten käsitöiden tekoa ja erilaisia käsityötekniikoita Riihimäen taidemuseoon 20.2.–22.2.2019 klo 13.00–16.00. Käsityöpajojen ohjaajana toimii tekstiiliartesaani Seija Koskela. Mukaan pääsee museon pääsylipun hinnalla 5 / 2,5 €. Alle 10-vuotiaiden lasten toivotaan saapuvan vanhempien seurassa.  Käsityöpajoihin ei ole ennakkoilmoittautumista.

Samalla voi tutustua Riihimäen taidemuseossa esillä olevaan Omat huoneet – Ulla Bomanson, Tuula Kauppi ja Maija Vainonen sekä teoksia Riihimäen taidemuseon kokoelmista -näyttelyyn. Näyttely rakentuu kolmen taiteilijan sekä kolmen erilaisen kuvataiteellisen näkemyksen ja toteutustavan pohjalle. Näyttelyssä kullakin taiteilijalla on omat erilliset huoneensa, eräänlaiset rakennetut toisinnot heidän todellisista ateljeetiloistaan. Kolmen taiteilijan huoneet ja teokset rinnastuvat Riihimäen taidemuseon kokoelman teoksiin. Kokoelmasta esitellään muun muassa Ahti Lavosen, Tuomas von Boehmin, Helge Dahlmanin, Per Steniuksen, Anitra Lucanderin, Unto Pusan, Elga Sesemannin, Alice Kairan, Arvid Bromsin ja Åke Mattaksen teoksia.

Kuva: Pekka Hovi