Julkaistu 21.11 2018

Lauantaina 6.4.2019 klo 14.00 alkaen Riihimäen taidemusossa kerrotaan ja kuunnellaan taidestooreja. Mikä taideteos on sinulle tärkeä? Tuo mukanasi taideteos, taulu tai veistos, johon liittyy jokin tarina tai muisto ja kerro siitä muille. Miksi olet taideteoksen hankkinut tai kuinka olet sen saanut, ja keneltä? Mitä ajatuksia taideteoksesi sinussa herättää? Taideteos voi olla kuvataiteilijan tai harrastelijan tekemä, se voi olla myös sinun itse tekemäsi. Riihimäen taidemuseon amanuenssi Tanja Pääskynen jakaa esittelyvuoroja ja johdattaa keskustelua. Jutustelun lomassa nautitaan pientä juotavaa ja purtavaa.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Tanja Pääskynen, tanja.paaskynen@riihimaki.fi tai puhelimitse 019 758 4125. Ennakkoilmoittautuminen ei ole pakollista.  Voit tulla myös vain kuuntelemaan muiden tarinointia. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kuva: Unto Pusa, Le paradis / Royat (1), 1970. Öljy kankaalle. Riihimäen taidemuseo, Tatjana ja Pentti Wähäjärven kokoelma.