Julkaistu 23.09 2019

Museokortti on suomalaisten museoiden yhteislippu, joka on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien. 69 euroa maksavalla henkilökohtaisella Museokortilla pääsee 300 museokohteeseen eri puolilla Suomea Ahvenanmaalta Inariin.

Joulutarjous 2019: Lisäkuukausi kaupan päälle (12 + 1kk = 13 kk)

  • Ma 2.12.— ti 31.12.
  • Uusiin kortteihin, jotka rekisteröidään kampanja-aikana.
  • Käytössä oleviin kortteihin, joiden voimassaoloa jatketaan kampanja-aikana.
  • Yhdistettäessä Museokortit kampanja-aikana.

Museokortti-museoissa voi poiketa kuinka monta kertaa tahansa. Kohteeseen pääsee yhdellä kortilla kerran päivässä, mutta vaikka joka päivä uudelleen. Kortti on saatavilla kaikista järjestelmässä mukana olevista museoista, Museot.fi -verkkokaupasta ja Tiketti-lippupalvelusta. Kaikki Museokortti-kohteet näet täältä.

Tule hakemaan oma Museokorttisi Riihimäen taidemuseon Museokauppa Helenestä! Museokortti on esimerkiksi mainio lahja kulttuurinystävälle!

Tervetuloa Museokauppa Heleneen!