Riihimäen taidemuseo

Navigointivalikko

Museokauppa Helene

Julkaistu 17.08 2020

Viehättävät ja nostalgiset Modo Mio -korut Museokauppa Helenestä. Peliriipus hinta 44 €.

Riihimäen taidemuseon yhteydessä sinua palvelee viehättävä Museokauppa Helene.

Museokauppa Helenen tuotevalikoima kasvaa ja uudistuu jatkuvasti. Myynnissä on persoonallisia tuliais- ja lahjaideoita kaikenikäisille.

Tarjolla on mm. runsas valikoima kauniita koruja, taidekirjoja, kortteja ja julisteita. Museomyymälämme onkin kuin pieni koru- ja taidekauppa! Valikoimistamme löydät yksilölliset lahjat itsellesi ja ystävillesi, paljon mukavaa tarjolla myös lapsille.

Inari Krohn, Lähellä ja kaukana -julkaisu myynnissä Museokauppa Helenessä. Hinta 25 €.

Myynnissä on myös valikoima paikallisten kuvatataiteilijoiden, käsityöläisten ja lasintekijöiden tuotteita. Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme, Museokauppa Helenessä voit piipahtaa ilman pääsymaksua!

Kaikki taidemuseon julkaisut ovat luettavissa museokaupassamme.

Voit myös tilata museokaupassa myynnissä olevia julkaisuja ja muita tuotteita kotiisi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme p. 019 758 4124 tai taidemuseo(a)riihimaki.fi.

Kuvat: Korumetsä, Modo Mio ja Riihimäen taidemuseo.