Julkaistu 24.06 2021

Ajatuksen ja liikkeen vapaata virtaa Taide + jooga -workshopeissa Riihimäen taidemuseossa 20.7. ja 27.7. klo 9−10.30

Tervetuloa uppoutumaan Riihimäen taidemuseon Poimintoja Mirika ja Seppo Hilpon kokoelmasta -näyttelyyn uudella tavalla! Taidekokemuksen ja joogaharjoituksen yhdistäminen avaa yllättäviä näkymiä ja synnyttää vertaansa vailla olevan Taide + jooga -elämyksen. Aamupäivän alussa taidemuseon amanuenssi Kukka Pitkänen johdattaa meidät valikoitujen taideteosten maailmaan, minkä jälkeen Valoisan salin joogaopettaja Kirsi Helstelä ohjaa teosten teemoja syventävän joogaharjoituksen.

Tutkimme taidetta ja joogaa tiistaiaamupäivisin kahdesta eri näkökulmasta. Workshopit muodostavat yhdessä toisiaan täydentävän kokonaisuuden, mutta voit halutessasi osallistua myös vain yhteen workshop-päivään.

Workshop-teemana on 20.7. Dynaamisia muotoja taiteessa ja joogassa ja 27.7. Levollisia luontoelementtejä taiteessa ja joogassa. Taide + jooga -workshopin hinta on 15 € / krt tai 25 € / 2 krt. Hinta sisältää Taide + jooga -harjoituksen ja sisäänpääsyn Riihimäen taidemuseon näyttelyihin. Joogaharjoitusta varten tarvitset mukavat liikuntavaatteet ja joogamaton. Jos tarvitset lainamaton, ilmoitathan siitä varauksen yhteydessä.

Kysy lisää ja varaa paikkasi Riihimäen taidemuseosta taidemuseo@riihimaki.fi tai 040 330 4124.