Julkaistu 26.06 2021

Yleisöopastukset Riihimäen taidemuseossa kesän ajan joka toinen keskiviikko klo 15.00. Opastuksen kesto noin puoli tuntia. Opastus sisältyy pääsylipun hintaan. Opastuksia järjestetään kesän ajan seuraavasti:

•  Väriä, väriä! Kohti puhdasta palettia -kokoelmanäyttelyssä ke 9.6. klo 15
  • Poimintoja Mirika ja Seppo Hilpon kokoelmasta -pienoisnäyttelyssä ke 23.6. klo 15
  • Teemaopastus: Värien viemää. Värien symboliikkaa, historiaa ja kemiaa ke 7.7. klo 15. PERUTTU SAIRASTAPAUKSEN VUOKSI.
  • Poimintoja Mirika ja Seppo Hilpon kokoelmasta -pienoisnäyttelyssä ke 21.7. klo 15
  • Väriä, väriä! Kohti puhdasta palettia -kokoelmanäyttelyssä ke 4.8. klo 15
  • Teemaopastus: Värien viemää. Värien symboliikkaa, historiaa ja kemiaa ke 18.8. klo 15

Kuva: Verner Thomé, Poikia Suursaaressa, 1910, öljy kankaalle. Riihimäen taidemuseo, Tatjana ja Pentti Wähäjärven kokoelma.