Julkaistu 28.06 2021

Kuvataide yhdistyy musiikkiin improvisaation kautta kun kuvataiteilija-teatterintekijä Valtteri Lipasti maalaa taulun tai kaksi Duo Lehtinen & Lipastin musiikin tahtiin Riihimäen taidemuseossa sunnuntaina 19.9. klo 14. Ohjelma sisältää tuttuja ja hieman tuntemattomampiakin kappaleita viulisti Pauliina Lehtisen ja pianisti Sakari Lipastin tulkitsemana.

Lähde mukaan seuraamaan ainutlaatuista esitystä Riihimäen taidemuseoon! Konsertti sisältää myös lyhyen historiikin museosta amanuenssi Kukka Pitkäsen esittelemänä. Konsertin ohjelma rakentuu kolmesta vuodenajasta SYKSY, TALVI ja KEVÄT, jossa kappaleet esitetään potpurimaisesti.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaathan lippusi pian osoitteesta: https://billetto.fi/e/kohteessa-2021-siveltimen-vetoja-musiikin-tahtiin-liput-560966

Lippujen hinta on 15 €.

Kohteessa-konserttisarjan konsertit 2021 Kanta-Häme:

Hahkialan kartano HAUHO la 7.8
Härkätientien Kynttilä RENKO su 29.8