Riihimäen taidemuseossa esillä oleva näyttely Omat huoneet – Ulla Bomanson, Tuula Kauppi ja Maija Vainonen sekä teoksia Riihimäen taidemuseon kokoelmista (17.11.2018–7.4.2019) rakentuu kolmen taiteilijan sekä kolmen erilaisen kuvataiteellisen näkemyksen ja toteutustavan pohjalle. Näyttelyssä kullakin taiteilijalla on omat erilliset huoneensa, eräänlaiset rakennetut toisinnot heidän todellisista ateljeetiloistaan. Lauantaina 19.1.2019 on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan kunkin taiteilijan ”omaan huoneeseen” heidän  itsensä esittelemänä. Näyttelyn taiteilijat Ulla Bomanson, Tuula Kauppi ja Maija Vainonen ovat tuolloin tavattavissa taidemuseossa klo 15.00–17.00.  Taiteilijatapaamiseen on vapaa pääsy.

Kolmen taiteilijan huoneet ja teokset rinnastuvat Riihimäen taidemuseon kokoelman teoksiin. Kokoelmasta esitellään muun muassa Ahti Lavosen, Tuomas von Boehmin, Helge Dahlmanin, Per Steniuksen, Anitra Lucanderin, Unto Pusan, Elga Sesemannin, Alice Kairan, Arvid Bromsin ja Åke Mattaksen teoksia.

Kuva: Ulla Bomanson, Mimin valinta, 2018. Akvarelli.