Riihimäen taidemuseossa avataan joulukausi Riihimäen Kuvataiteilijat ry:n joulumyyjäisillä sunnuntaina 1.12.2019 klo 12.00–16.00. Myynnissä on kuvataidetta ja käsitöitä: mm. maalauksia, asusteita, kortteja ja koristeita. Tarjolla siis paikallista osaamista ja uniikkeja paketteja esimerkiksi pukinkonttiin. Myyjäisten ohessa voit tutustua myös valokuvataiteilija Vilja Tammisen näyttelyyn All These Silent Years ja Boheemielää-kokoelmanäyttelyyn sekä taidemuseon Museokauppa Helenen valikoimaan.

Myyjäisten ajan taidemuseoon on vapaa pääsy. Tarjolla mehua ja pipareita.

Riihimäen Kuvataiteilijat ry on vuonna 1956 perustettu yhdistys, joiden jäsenistä osa on ammattitaiteilijoita ja osa alaa pitkään harrastaneita. Yhdistys ylläpitää Galleria Tärinää Matkakeskus Liikeradassa Riihimäellä.

Kuva: Ellen Thesleff, Nature Morte, 1919. Riihimäen taidemuseo, Tatjana ja Pentti Wähäjärven kokoelma.