Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Taiteiden yö @ Riihimäki

syyskuu 7 @ 12:00 - 23:30

Taiteiden yö tulee taas Riihimäelle perjantaina 7.9.2018

Taiteiden yö saapuu Riihimäelle, tällä kertaa teemalla ”Rakkaudesta riihimäkeläiseen kulttuuriin”. Luvassa on teatteria, tanssia, taidenäyttelyitä, työnäytöksiä, runoja, satuja, työpajoja, elävää musiikkia, elokuvaa ja tietenkin myös ruokaa ja virvokkeita.

Taiteiden yönä Riihimäellä taidetta ja kulttuuria löytyy laidasta laitaan jokaiselle. Tapahtumat keskittyvät keskustaan, lasitehtaan alueelle ja Peltosaareen. Mukana Taiteiden yö @ Riihimäki tapahtumaa järjestämässä ovat mm. Riihimäen taidemuseo, Riihimäen Teatteri, Riihimäen Kuvataiteilijat ry, Suomen lasimuseo, Riihimäen Nuorisopalvelut, Lasistudio Mafka&Alakoski, Elokuvakulttuuriyhdistys Kino Sampo ry, Riihimäen kansalaisopisto, Riihimäen kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus, Suomen Metsästysmuseo, Tanssikoulu 1st Step, Ars Häme, Tanssistudio Dance Art, Etelä-Hämeen Tanssiopisto, Riihimäen Martat, Vihreä talo, Riihimäen kaupungin liikuntapalvelut, Lasten ja nuorten taidekoulu, Pieni Nappipuoti, Kutrimo, Uusi Kirjakauppa,  Osuuskunta Lasismi, Lehmustien Juhlatalo, Riihimäen kansalaisopisto, Ortodoksiapiiri Minea, Riihimäen kaupunginmuseo, Tanssiteatteri Minimi, Samuli Parosen seura,  Riihimäen kaupunginkirjasto, Riihimäen musiikkiopisto, Riihimäen Nuorisoteatteri, J.A. Sandels Pub, Juomahuone Laitinen ja Bulldog Bar.

Taiteiden yön tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia, mutta joihinkin tapahtumiin tai esityksiin on sisäänpääsymaksu.

Katso ja tulosta Taiteiden Yön tapahtumat tunnista tuntiin -ohjelma tästä:

Taiteiden Yö @ Riihimäki tunnista tuntiin

Allaolevan linkin takaa löydät tunnista tuntiin- ohjelman myös taulukkona:

Taiteiden yö tunnista tuntiin taulukkona

Taiteiden yö@Riihimäki Facebookissa     

Taiteiden yö@Riihimäki kartalla

 

 

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 7
Aika:
12:00 - 23:30
Kotisivu:
www.riihimaki.fi

Tapahtumapaikka

Riihimäki
Riihimäki, 11100 Suomi + Google Map